Nieuwbouw of renovatieproject?  
elektrische installaties zijn ons vak!
Meer info

Automatisering van poorten en rolluiken

Verlies geen tijd én verhoog uw veiligheid en comfort dankzij het plaatsen van een automatisatie op uw poorten en rolluiken. WS Elektrotechnieken in Oeselgem voert allerhande algemene elektriciteitswerken uit, waaronder het plaatsen van diverse systemen voor automatisering en domotica. Voor elke woning en voor elk project weet WS Elektrotechnieken wel een oplossing op maat te bedenken.

Automatiseren van rolluiken

Het automatiseren van rolluiken verhoogt zonder meer uw persoonlijk comfort, want met één druk op de knop kunt u uw rolluiken openen en sluiten. Laat u het systeem aansluiten op domotica, dan kunt u dit zelfs van op afstand doen, ook wanneer u niet thuis bent.

WS Elektrotechnieken plaatst systemen voor automatisatie van rolluiken van het merk Somfy. Somfy staat bekend voor zijn kwalitatieve en duurzame systemen die bovendien zeer makkelijk in gebruik zijn.

Automatiseren van poorten

Ook voor het automatiseren van poorten en hekken kunt u een beroep doen op WS Elektrotechnieken: verhoog met één druk op de knop uw comfort en veiligheid, want dankzij deze handige toepassing hoeft u uw voertuig niet meer te verlaten om uw hek of garagepoort te openen of te sluiten. Ook in gure weersomstandigheden ervaart u al snel de vele voordelen van dit systeem met afstandsbediening.

Ongeacht de grootte van uw poort of hek weet WS Elektrotechnieken een oplossing op maat te bieden. WS Elektrotechnieken plaatst systemen van de merken Came en Faac, die zowel op garagepoorten en sectionaalpoorten als op schuifhekken en draaihekken toegepast kunnen worden. Ook voor het onderhoud (nazicht, smering, herstelling) kunt u een beroep doen op WS Elektrotechnieken.

Offerte voor automatisering

WS Elektrotechnieken is gespecialiseerd in het plaatsen van automatisering in Oeselgem (Dentergem). Bekijk hier de referenties en vraag gerust meer informatie over de dienstverlening of een offerte voor het automatiseren van poorten en rolluiken aan. 

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren